Szewczenko 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 Witam! Poszukuję stabilnego hostingu o następujących parametrach: - Pojemność: 1 - 2 GB - Transfer miesięczny: 50 GB - Uptime: minimum 99% - Stabilna baza danych MySQL Cena jaką mogę wyłożyć to 150 PLN w skali rocznej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 Cena jaką mogę wyłożyć to 150 PLN w skali rocznej! Zdecydowanie za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 jedynie to tylko chyba pakiet Biznes w insane.pl za 199zł rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2007 Z takim transferem to nie znajdziesz hostingu za taką cenę. Ewentualnie można sie skusić na pierwszy rok na hosting www.dreamhost.com za ~50zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2007 To możei365? Pierwsze dwa warunki spełnia, co do reszty nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2007 - Pojemność: 1 - 2 GB- Transfer miesięczny: 50 GB - Uptime: minimum 99% - Stabilna baza danych MySQL Co na tym chcesz umieścić? Jeżeli jakieś Przemo czy Joomlę to musisz zdecydowanie zwiększyć budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach