Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Jak w temacie Waham sie nad neteasy.pl a i365.pl.. Moglby mi ktos doradzic co wybrac? Prosze brac pod uwage stabilnosc, dostepnosc i szybkosc serwerow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 No to z tych dwóch na pewno neteasy.pl jest lepsze. Napisz także jak duże jest to forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 fakt faktem na neteasy nie miałem konta jeszcze, ale na i365.pl teraz jest duzo lepiej, ping u mnie ~10ms, nie mam powodow do narzekan, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Teraz masz na i365.pl lepiej, ale co będzie znowu za parę miesięcy to już nie jestem pewien :/ Dla mnie i365.pl trafiło na czarną listę firm hostingowych, jak za rok utrzymają obecną jakość to można o nich poważnie myśleć :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 z tą różnicą, że teraz mają własne serwery w Polsce i nie jest to jakaśtam wymyślona firemka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 ja mogę z czystym sumieniem polecić tobie prohost.pl konta bardzo stabilne, 24/7 h support. I to co najbardziej lubię, że support jest myślący i szybko odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Poprawka, to nie jest TA sama firemka. Nowy właściciel, nowa lokalizacja, nowi pracownicy. Więc dla mnie to nowa firma bez swojego profilu jakości, czyli nie wiadomo co tam będzie w przyszłości. Może znowu komuś odsprzedadzą firmę? Nie wiem dlaczego nie zdecydowali się na zmianę nazwy aby zniknęła ta łatka niesolidnej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Polecam i365.pl Support piewsza klasa serwer polska wrocław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webadmin 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2007 jak ma byc hosting w Polsce i w dobrej cenie to raczej proponuje Proste.pl a nie hostingi wynalazki typu i365 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach