BARTOLA 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Witam Czy istnieje możliwość utworzenia subdomeny o nazwie www ? Wtedy będę miał pełną nazw subdomeny : www.mojadomena.pl . Wiem że może się zdarzyć że ktoś wpisze www.www.mojadomena.pl ale to nie jest problemem. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Tak... Nie zapomnij o virtualce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BARTOLA 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Czy mógłbyś bardziej rozwinąć odpowiedź? proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Pewnie Ty musiałbyś również bardziej rozwinąć swoje pytanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Przy tworzeniu subdomen typu: forum.domena.tld , przedrostek 'www' (www.forum.domena.tld) tworzona jest z reguły automatycznie, no chyba że panel administracyjny jest jakiś "dziwny" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BARTOLA 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 Tak, ale ja chciałbym utworzyć subdomenę o nazwie "WWW" i panel administracyjny mi na to nie pozwala. Stąd też moje pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach