patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Taka ciekawostka: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=140164891341 250 serwerów rackowych, każdy z 4x AMD Opteron 2,2 GHz + 16 GB RAM. Myślę, że starczyłoby do obsługi klientów pierwszych 3 firm z rankingu top100.pl i jeszcze by zostało trochę wolnej mocy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 zamurowany sprzętem i ceną - ale czego się spodziewać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 W sam raz do piwnicy, teraz jeszcze macierz za drugie tyle kasy i jest super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 To chyba jakaś macierz do stacji graficznej bo nie ma praktycznie dysków twardych. 40GB to przecież nie jest dysk na hosting. Za to Ram może imponować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Przynajmniej NFS:ProStreet by się nie przyciął Jeszcze jakby dało się wrzucić k.graficzną na SLI xD ~1 mln złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Całą piwnie by mi to zajeło ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Niestety nie każdy posiada tak dużą piwnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Za 10% mocy obliczeniowej, mogę swoją udostępnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 W końcu bym spokojnie spał że mi serwis nie wykrzaczy sie nagle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Phi, jak bym miał drobne to bym sobie to kupił, ale niestety jak spodnie poszły do prania to drobniaki po kieszeniach zostały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Witam serdecznie, fajnie to wygląda, szczególnosci szafa ;o) Ma ktos więcej takich fotek innych serwerowni? Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...s_promot_widget Czy mi się zdaje czy to część w/w szafy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 1 Gbitowe wpięcie do sieci... sto tysięcy złotych 250 serwerów RACK... milion złotych... możliwość rozesłania miliardów SPAMu i wściekłość na twarzach internautów... bezcenna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 No wiecie, wadziło mi w piwnicy to wystawiłem na ebayu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...s_promot_widgetCzy mi się zdaje czy to część w/w szafy ? Jakbys spojrzal na to kto wystawia obie aukcje to nie musialoby Ci sie to wydawac... I zeby odrazu uprzedzic kolejny post tego typu, tutaj mozna kupic sobie pojedyncza sztuke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Ciekawe jaka to firma używała, bo chyba nikt prywatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 Może google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach