Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Sami spójrzcie! http://hetzner.de/rootserver_en.html ! Nieźle! Dlatego tak długo czekam na maszyny... zapewne dostane je z tym bardzo ciekawym upgrade! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Hohoho, no to teraz konkurencja ma problem, oferta bardzo ciekawa jak za taka cene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Ceny super W końcu coś się zaczyna dziać, tylko patrzeć aż spadną ceny w webtropii itp. i zmodernizują ofertę o nowe procesory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 W przyszłym tygodniu zakupuje dwie maszynki więc na prawdę miła niespodzianka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 W przyszłym tygodniu zakupuje dwie maszynki więc na prawdę miła niespodzianka. A co z Twoimi obecnymi? Czy przewidują ich upgrade automatycznie, czy po końcu umowy? Hosting Ci teraz przyspieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Ja chyba się również skusze na takiego DS3000 tylko muszę znaleźć kogoś na serwer cs. Bo cały dedyk mi nie potrzebny. Oferta Super ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Ja właśnie dostałem ds5000 i ds7000... po prostu błyskawice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 A co z Twoimi obecnymi? Czy przewidują ich upgrade automatycznie, czy po końcu umowy? Ale to dla nowych zamówień. Hosting Ci teraz przyspieszy Nie na potrzeby mojego hostingu lecz dla firmy Klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Ale to jest oferta stała, czy promocja terminowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Sorry za OT. Ale jak to Adrian wygląda, masz masternet w hetznerze na X dedykach i jak skończy Ci się okres umowy to przedłużasz na starych maszynach, czy przerzucą Cię na te nowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 @BOSS wątpie by starych Klientów przenosili po zakończeniu danego miesiąca na nowy sprzęt. Po prostu musisz złożyć nowe zamówienie News Ale i tak będę się jeszcze dowiadywał dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 No jak masz umowę miesięczną to jasne, myślałem że masz rok / dwa. Jak jesteś już u nich dłużej to może Cię przeniosą po dopłacie różnicy i bez setup-u, czego Ci jak najbardziej życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Widząc nagłowek tego tematu wszedłem z nadzieją, że hetzner przygotował dodatkową, budżetową ofertę (mam na mysli dedyki o mniejszej mocy), ale niestety nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Jak dlamnie super szczerze mówiąc 8gb ram to dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 A mi sie najbardziej podoba DS 3000, 175 zł miech 2 gb ram dla mnie to i tak za dużo ) Dlatego chętnie się z kimś podziele :>. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Szybkie pytanie i szybka odpowiedź: 1. ExchangeYou keep old IP-address we exchange new through old server 2. You order new server and cancel old server immediantelly after you're done with data transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Super oferta, kwestia czasu i inne firmy będą musiały zmienić oferty Liczę że nowe oferty będą w serwerydedykowane.pl , hosteurope.de i ovh.pl Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Parametry dedyków managed, nadal takie same: http://www.hetzner.de/managedserver.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 To po co piszesz Mogę komuś wypożyczyć ds7000 na testy :-) na 12h jakby ktoś chciał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 To po co umieszczasz Mogę komuś wypożyczyć ds7000 na testy :-) na 12h jakby ktoś chciał... Fajnie, napisz na gg 8825822 chciałbym na dosłownie 30 minutek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 http://serwerydedykowane.pl chyba powiekszyli ram w swoich dedykach Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2007 http://serwerydedykowane.pl chyba powiekszyli ram w swoich dedykach Ed Rzeczywiście, jednak w najwyższych ofertach jest stosunkowo mało ramu, skoro hetzner wepchnął do gorszych procesorów więcej... ale serwerydedykowane.pl to dalej ta sama niezbyt wysoka jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 Rzeczywiście, jednak w najwyższych ofertach jest stosunkowo mało ramu, skoro hetzner wepchnął do gorszych procesorów więcej... ale serwerydedykowane.pl to dalej ta sama niezbyt wysoka jakość. znam jakość serwerydedykowane.pl / superhost.pl, ale zmiana ich oferty oznacza że można się tego ruchu spodziewać po innych serwerowniach niemieckich i tanich polskich. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 Wie może ktoś czy jest tam możliwość zrezygnowania z opłaty instalacyjnej np płacąc z góry na 3 miesiące lub podpisując umowę na dłuższy czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 Chyba przy płatności z góry za rok jest taka opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach