Gość Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 a może.... hostingpark.pl ratehost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 Tyle ciekawych nazw, bonga.pl mi się podoba ;D Jest mocno unikalna ale trochę za bardzo nawiązuje do ... sami wpiszcie w google polskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 Heh chciałem zaproponować: http://www.switch.pl ale już jakiś wspaniały hosting jest pod tą domeną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 Heh chciałem zaproponować: http://www.switch.pl ale już jakiś wspaniały hosting jest pod tą domeną Dlatego jest to trudna sprawa Generalnie co do wymyślania to parę podejść - rozwinięcie np. sedo.com = SEarchDOmain (niestety w tym klimacie nic nie wymyśliłem, cechy, to wyszukiwarka,opinie, ranking, artykuly, news, testy itp) - unikalne nazwy np. allegro.pl - coś co jest oczywiste np. znajdzhosting.pl czy centrumhostingu.pl czy hostpark/ranki/club Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 Sam widzisz. Podałem pierwszą lepszą nazwę ze słowem które mogłoby się kojarzyć z hostingiem czy sprzętem i masz ... firma "hostinkowa". Dlatego idźmy w kierunku allegro i jakiejś unikalnej nazwy. Ostatnio miałem wykłady akurat na temat tworzenia nazw firm. Ciężka praca i to wielomiesięczna Ale też można trafem na coś wpaść ciekawego. Tak teraz pomyślałem o: hoso.pl Domena jeszcze wolna, kojarzyć się może z hostingiem ale też hossą czyli http://pl.wikipedia.org/wiki/Hossa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 bosshosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 webhostingnews.pl hostingsite.pl ( nie wiem czy jakaś się powtarza z tych co były podane wyżej, ale nie czytałem wszystkiego ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 hoso.pl jest spoko . No, a z bonga.pl to już niestety tak jest.. dlatego się wahałem czy podawać, czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 sedomasters.pl : ) trochę pod sadomacho hehe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 a może hostedia.pl ? Juz lepiej hostpedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 fattore.pl - po gospodarzymy (po hostujemy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 hosthelp.com ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Co to za odgrzewanie starych kotletów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 whtguide.pl whguide.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 bazahostingu.pl polski serwis to polska nazwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
realizer 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 no, chyba migracja z webhostingtalk jest uzasadniona, bo nazwa jest już zastrzeżonym znakiem ® Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 no, chyba migracja z webhostingtalk jest uzasadniona, bo nazwa jest już zastrzeżonym znakiem ® Uhm.. A kto mówił o zmianie nazwy forum ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 ..pozatym kto mówił że temat jest aktualny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&am...LD+opublikowana Poczekać i kupić .wht Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 To jest to jeszcze aktualne czy już nie?, ponieważ pomysł bardzo dobry.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Temat umarł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Nie umarł, znowu został odsunięty. Sama strona ukończona w jakichś 85% :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Nie umarł, znowu został odsunięty. Sama strona ukończona w jakichś 85% :/ Można zobaczyć screena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 ostatni etap wyglądał tak: webhostingtalk.pl/wyszukiwarka/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach