Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 22, 2007 Witam Poszukuję osoby która napisze mini CMS dla działu download z prostym panelem administracyjnym, opartym na szablonie dostarczonym przeze mnie. Funkcje jakie powinien posiadać skrypt: - Dodawanie, edycja, kasowanie pliku - Wybór każdego pliku do określonych kategori bez mozliwosci dodawania czy kasowania kategorii. - Ścieżka do obrazku - Opis pliku - Autor - 3 Ścieżki do pliku, 1 Ścieżka - jeden przycisk z mozliwością aktywowania w każdym dodawanym pliku osobno czyli w pierwszym pliku aktywuję ścieżkę A, w drugim C, w trzecim B, w piątym A. Całość na jeden login i jedno hasło. Dostępna tylko zmiana hasła. Potrzebna byłaby także możliwośc zmiany nazw ścieżek np. ścieżka A z Download FREE na Download itd. Plików na strone 15 - 20, najnowsze pliki na poczatku. Szczegóły na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 24, 2007 Witam Na razie zgłosiła się jedna osoba ale niestety kontakt się zerwał. Zależy mi na tym dość mocno. Czy naprawdę nikt z szanownych użytkowników nie podjąłby się napisania tego skryptu ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Październik 24, 2007 nie podałeś budżetu więc pewnie nikomu się nie chce tracić czasu aby dowiedzieć się, że to za paczkę fajek lub dwa browary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 Bez przesady to ze nie jestem za bogaty to nie znaczy ze jestem goły i wesoły. Pewien budżet mam i jestem otwarty na kompromisy typu reklamy autora skryptu itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 Bez przesady to ze nie jestem za bogaty to nie znaczy ze jestem goły i wesoły. Pewien budżet mam i jestem otwarty na kompromisy typu reklamy autora skryptu itd... Już widzę te tłumy chętnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach