salijeri 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2005 na pocztku czesc wiem ze moze to zabrzec lekko lamersko ale czy moze mi ktos pomuc lub wytlumaczyl jak mozna zrobic forum w phpbb wiecie oco chodzi ! wiecie co potrzeba i takie tam chyba ze ktos moze mi to skonfigurowac ! POMOCY zgory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irvin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2005 1. Naucz sie pisać po POLSKU. 2. Wiesz co to google? 3. To naprawdę proste, starczy ściągnąć, wysłać na serwer i zainstalować - wszystko znajdziesz w necie, więc poszukaj. Qrcze, co jest z tymi ludźmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2005 Zebym to ja wiedzial.. uaktywniaja sie na wiosne.. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lichurec 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2005 yy.. dobra.. za 3 "czytaniem" udalo mi sie te 3 linijki tekstu pisanego zrozumiec.. ;p polecam http://phpbb.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2005 1. Potrzebujesz konta www z obsługą PHP i bazy danych. 2. Wrzucasz rozpakowany skrypt na konto. 3. Wchodzisz pod adres, na którym umieściłeś skrypt. 4. W kreatorze wpisujesz wszystkie dane, o które prosi Cię instalator. That's all! W czym więc jest problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irvin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2005 Zwykle w lenistwie - lepiej napisać posta na 10ciu forach (zreszta później nawet nie sprawdzić odpowiedzi), niż ruszyć 4litery i poszukać samemu, co de facto będzie 5 razy szybsze niż uzyskanie odpowiedzi na głupie pytanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach