user1 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2007 Witam! Mam dość prosty problem ale niestety help nie pomaga, otóż jak utworzyć archiwum rar podzielone na kilkanaście części o rozmiarze 100MB oraz jak dodać hasło do takowego archiwum kombinowałem z rar v<size>[k,b] ale niestety niewychodzi Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2007 ...dlaczego akurat RAR? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2007 bo nie ZIP ewentualnie może być ZIP ale nie tar.gz i inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2007 O ja niedawno taki topic założyłem i wszyscy się śmiali że znowu głupi temat. user1 napisz na gg 8825822 pomogę ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2007 http://www.7-zip.org/pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2007 P.S. Oczywiście mowa o tym jak spakować na linuxie takowe archiwum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 20, 2007 ..i wychodzi jaki to Linux prosty i przyjemny hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2007 rar a -m0 -t -v50000k wynikplik /home/plik m0 to store t to test v dzieli na okolo 50mb pliki hasla nie robilem wiec nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach