baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 Witam, zastanawiam się nad wykupieniem hostingu. Chcę żeby był solidny, bez padów itd. Chciałem się zwrócić do uzytkowników tego forum aby pomogli mi wybrać najlepszą ofertę. Parametry jakie mnie interesują to: 1) około 500MB przestrzeni dyskowej 2) min 5 baz MySQL 3) subdomeny - bez limitu 4) domeny - minimum 5 5) konta FTP - bez limitu Interesują mnie mniej więcej takie parametry konta. Proszę o pdawanie niezawodnych i sprawdzonych firm. Jeśli ktoś zna ceny za rok to również proszę o podanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 prohost.pl i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 prohost i gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 Jak drożej neteasy.pl jak taniej prohost.pl lub insane.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 servage.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 Jeśli chodzi o bardzo dobrą jakość w umiarkowanej cenie to: Iq.pl Kei.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 ja tam preferuje servage.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 Płyta Ci się zacięła ? Już pisałeś o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2007 Nie napisałeś ile jesteś w stanie zapłacić za takie konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webadmin 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2007 Jak drożej neteasy.pl jak taniej prohost.pl lub insane.pl dziwi mnie ze wszyscy zapomnieli o www.proste.pl .. temu hostingowi raczej tez nie da sie nic zarzucic. Do tego serwery w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2007 dziwi mnie ze wszyscy zapomnieli o www.proste.pl .. temu hostingowi raczej tez nie da sie nic zarzucic. Do tego serwery w Polsce. Czytać, czytać i jeszcze raz czytać Wymaganiem, są płatności miesięczne, więc dlatego proste.pl nigdzie nie padło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach