nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2007 Witam, posiadam okolo 40 szablonów z możliwością dalszej odsprzedaży, mam pytanie czy mogę sprzedawać te szablony za smsa, bez zarejestrowanej działalności gospodarczej, z jednego punktu widzenia wystarczy podatek, z drugiego firma. Proszę o komenatrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2007 W zaleznosci jak lubisz. jesli lubisz balansowac na cienkiej lini prawa a nieprawa mozesz smsem sprzedawac. Jesli chcesz by ci nikt niczego nie zazucal lepiej miec firme . Chociaz patrzec na to zbaku nie oplaca sie zbytnio zakladac firmy na kilanascie szablonow sprzedawanych za smsa przez rok , czy tam dawa musisz placic najnisza sklade zusowska cos kolo 300 kilu zlotcyh o ile sie nie myle wiec bys musial sporo tych szablonow sprzedawac Zazwyczaj wg., regulaminow sms jest punkt co pisze cos w stylu ze ty promujesz ich usluge premium sms , a nie swoj towar wiec decyzja nalezy do ciebie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davi 5 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 a ja jeszcze mam takie pytanie ile biorą prowizji za np. 3,66 zł?? I gdzie taką usługę zamówić gdy się jeszcze nie jest pełnoletnim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Z SMSa za 3,66zł dostaniesz coś koło 1,10zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 On szuka każdego sposobu na zarobek a co do tej prowizji to wielka lipa - nie da się na tym zarobić zachowując dobrą jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reven1987 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Jak masz zamiar spprzedawac te 40 szablonow to ja bym se nawet nie zawracal glowa firma. Co do prowizji to na reke dostajesz okolo 35% od wartosci SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach