MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Witam, być może ktoś z Was szukał już firmy do produkcji koszulek reklamowych i zna firmy godne zaufania. Dostałem za zadanie stworzenie sklepu internetowego. Firma dostawałaby wiadomości e-mail z zamówieniami (niestety nie mogę stwierdzić, że dany model w danym rozmiarze będzie potrzebny w x sztukach i przez to złożyć zamówienie za jednym razem). Potrzebne będą koszulki t-shirt z (prawdopodobnie) jednokolorowym nadrukiem oraz koszulki polo z haftem komputerowym. Dodatkowym problemem jest potrzebny program partnerski tzn. sklep powinien należeć do firmy wykonującej nadruk. Znacie jakieś firmy które mogą się tego podjąć? Pozdrawiam Michał Kurzeja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 www.butik.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Niestety nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 www.spreadshirt.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 www.superdruk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2007 Cześć, sprawdź www.jazos.pl - nie wiem ile i co potrzebujesz, wiem jedno. Swoją robotę robią profesjonalnie, jeżeli chodzi o ceny to nic nie wiem. Myśle, że najlepiej dzwoń Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach