Rozpusta 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Widze ze zmienili oferte teraz sprzedaja tylko dedyki Co o nich sadzicie ? Jak ktos ma u nich dedyka prosze o opinie p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Poszukaj postow o nich wiele teamtow bylo o nich. Powiem ci ze nie warto. Szkoda nerwow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 I te wszechobecne oczy na ich stronie.... brrr.... jak w jakimś dreszczowcu politycznym o IV RP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Chyba sam topic mówi za siebie. For All (only kids), czyli dla wszystkich dzieci ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Chyba sam topic mówi za siebie. For All (only kids), czyli dla wszystkich dzieci ! Raczej dla dzieci to niebardzo... ale oferta nie wydaje sie byc ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Ale jakość usług świadczy o nastawieniu do odpowiedniego wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 strona faktycznie nieciekawa .. czy ktoś wie gdzie oni mają to swoje dc ? i jakimi łączami dysponują ? ( tktelekom i co jeszcze ?) nie wiem jak można oferować serwery dedykowane nie podając żadnych dokładnych informacji ... btw. nvu - piszesz "only for kids" a sam jesteś dzieckiem ( co dla mnie generalnie nie ma znaczenia ale to teraz nie istotne ), jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu nie pisz, czy to jakaś mania nabijania postów i udawania super duper pr0-znawcy serwerów / hostingu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SadaM666 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 btw. nvu - piszesz "only for kids" a sam jesteś dzieckiem ( co dla mnie generalnie nie ma znaczenia ale to teraz nie istotne ), jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu nie pisz, czy to jakaś mania nabijania postów i udawania super duper pr0-znawcy serwerów / hostingu ? Dokladnie , sam nie chciałem poruszać tego tematu ale jak w prawie każdym jest offtopic to dlaczego by sie nie skusić .To odnosi się do wszystkich zaczynając od ortografi ( co w pewnych granicach jest dobre , nie stety tu ich nie ma ) kończąc na pisaniu jakiś bzedetów w topicach że źle ktoś kogoś zrozumiał , albo staranie sie prowadzenia inteligętnej rozmowy . . .co w brew pozorom nie zawsze wychodzi Pozdrawiam PS : O wyzywaniu się od dzieci już nie wposmne . . . Żenua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 PS : O wyzywaniu się od dzieci już nie wposmne . . . Żenuanie będę wskazywał palem kto na wht najwięcej robi tak... ^^ ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozpusta 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2007 Kupinem u nich serwer z Directadmin- standardowo instalowany (LAMP) wszystko ustawione tak ze zostało tylko dodać domeny przenieść bazy, serwer został złożony po 3 dniach od wpłaty(sobota). Po miesiącu złożę raport czy prądu w serwerowni nie brakło itd Serwery stoją w Polsce maja dobry ping Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 Kiedyś był już temat łącza mają ponoć od 'kablówki' w 'piwnicy' i mało 'profesjonalnie' Po miesiącu złożę raport czy prądu w serwerowni nie brakło itd smile.gif Serwery stoją w Polsce maja dobry Chętnie posłucham Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozpusta 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2007 14 dni mineło jak narazie zadnego padu nie bylo serwer dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2007 A jak z laczem? Slyszalem ze gwarantuja zawsze dostep do 1MBit a wpiecie jest na switcha z 5-10mbit/s jak tam z twoja wydajnosci lacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2007 Na pewno ...? Zawsze myślałem ,że wpięcie w switcha jest na poziomie 100mb/s a pasmo gwarantowane 5/10 mb/s? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2007 Znajomy dzwonil i zostal zapewniony ze o kazej porze bedzie mial zapewniony 1mbit a dotep bedzie mial do 5mbit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2007 Czyli CIR - 1 mbps, EIR 5 mbps. Sensowne parametry patrząc na cennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 na serwer zamowienie zlozylem 5 listopada i w tym dnu zaplacilem za niego, po tygodniu dostalem mail ze przez jakis przypadek nie zweryfikowali mojego przelewu i w dniu 12 listopada zapewnili mnie ze serwer bedzie gotowy na 13 listopada, dzis 15 i serwera niema .... jakby ktos mial nr tel do ich firmy to bym chetnie sobie go zapisal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach