karoldz 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2007 Witam, Mam zamiar zakupić DS 5000 z Hetzner-a i tak się zastanawiam czy jest jakaś alternatywa z podobnymi parametrami i w podobnej cenie w Niemczech. Coś polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2007 Sprawdź www.1paket.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2007 Sprawdź www.1paket.com Ale tam jak klikam ten link gdzie niby mają być dostępne sprzęty to na tej stronie jest tylko jakiś celeron;). Mają jakieś inne konfiguracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2007 No popatrz a ja tam żadnego celerona nie widzę Sprawdź sobie jeszcze ofertę netdirect.de, bądź ich Polskiego pośrednika exportal.pl Możliwe, że nie będziesz miał tego w normalnym cenniku, ale sądzę, że jak zapytasz to zawsze się znajdzie coś a'la ds 5k. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2007 Netdirect jest drogie w porównaniu z hetzerem A polecam ci bardziej wnikliwie przeglądać strony internetowe bo to co oni mają wypisane to jedno a nad tym jest link z dostępnymi więc nie wiem czy twój post był potrzebny zobacz sobie https://www.1paket.com/infoseite/infoseite.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2007 Karoldz: obstawiam, że jutro pojawią się nowe sprzęty na tej stronie info. Mają różne rzeczy - Core Duo, Xeony, Pentium 4. Do wyboru do koloru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach