malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 Hi Topic Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sq- 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 yes. cos z routerami chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 A mi dziala ...generalnie w takich tematach nalezy pisac od kiedy do kiedy nie dzialalo, zeby potomni wiedzieli jak dlugi byl downtime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sq- 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 dziala z wykresu wynika ze pad byl czesciowy na routerach i trwal 30 min ca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 no nie wiem.. mi caly czas działa przynajmniej moj serwer ... ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 Niestety potwierdzam, że nie działało, sam to odczułem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 Rowniez to odczulem, jednak z niemieckich serwerow pingowalo mi bez problemu ovh.pl, lecz z domu juz nie... a czas trwania wynosil ~30 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 ... czyli jakiś kabelek prowadzący do PL nawalił ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 ... czyli jakiś kabelek prowadzący do PL nawalił ;p Nie odczułem ani nikt z naszych klientow /mam kilka serwerow w ovh/ Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Za http://prace.ovh.pl/?do=details&id=547 12 października o godzinie 19:09 wystąpiły problemy z 2 routerami w wyniku przenoszenia pewnych funkcji MPLS dlath1-1-6k i th2-1-6k. ( Brak wystarczającej ilości pamięci). Koniec usterki: 19:30 Wymienimy karty sup720 dla th1 i th2 ( czekamy na dostawę 2 nowych kart). Dzięki temu wszystkie routery będą miały ten sam rodzaj kart sup720 i 1GB RAMu. Nie będzie problemu z aktywacją bardziej zaawansowanych opcji (cel: zarządzanie zrównoważonym ruchem w naszej sieci). Pewnie, że nie wszyscy to odczuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MirandaInternet 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2007 Dzis znow jakies problemy... nie otwiera sie ani ovh.pl, ani www.ovh.pl, nie odpowiadaja takze ich DNSy. Dowiedzialem sie jakies pol godziny temu, ze chodzilo o routery ovh do sieci Chello, bo z innych sieci byl dostep. Od ok. 15:30 poprawilo sie - routery znow dzialaja. Przerwa byla chyba od ok. 14:20 (pierwsza godzine testow mam zapisana 14:24). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach