ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Szukam servera nie musi mieć super wysokiego uptime wystarczy nawet kolo 85 % lecz 1giga miejsca max 2 giga miesiecznie trasferu dostęp do shella 2 dostęp do FTP co najważniejsze dobry upload Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Czyli generalnie chodzi o hosting pod pliki czy html? Ile możesz dać m/c? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Moje prywatne pliki najlepiej bez www dać moge dużo ale szukam najtańszej oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Hi Mogę ci coś takiego zaoferować ;p Oferte wysyłam na PW Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 1giga miejsca max 2 giga miesiecznie trasferu dostęp do shella 2 dostęp do FTP co najważniejsze dobry upload Może konto z naszej promocji za 39 zł + VAT rocznie? (szczegóły poniżej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 Szukam servera nie musi mieć super wysokiego uptime wystarczy nawet kolo 85 % lecz 1giga miejsca max 2 giga miesiecznie trasferu dostęp do shella 2 dostęp do FTP co najważniejsze dobry upload Mogę zaoferować platformę PRIME Pro: http://3it.pl/?id=primepro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 Zapraszam także do zapoznania się z naszą ofertą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2007 @mj u was wynosi mnie 80 pln miesiecznie to juz vps tańszy @Info cal ja tyle nie potrzebuje wiec tez nie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach