BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Nie działa serwer, czy to ja mam problem z netem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Mi działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Mi też nie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Mi działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Mi tylko przez proxy wchodzi, więc obstawiam że coś łącza im padły :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Serwer dziala (ping 209.67.221.42 ), chyba padly NSy i nie wszedzie sie domena resolve'uje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Może warto by podawać adres IP hosta jeżeli użytkownik ma z nim problem? Wcale się nie zdziwię jak pojawią się posty: - mi działa - mi nie działa - mi działa - mi nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Wcale się nie zdziwię jak pojawią się posty: - mi działa - mi nie działa - mi działa - mi nie działa Przeciez juz sie takie pojawily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach