malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Hi Topic. Czyli proszę o wycene serwera. Procesor - Klasa Pentium III Ram - 256 Łącze - aby pozwoliło osiągnąc tranasfer 20gb. Transfer - 50 gb Łącze tzw. Premium czyli małe pingi do TPSA Dyski - SCSI ok. 10gb Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Około 100 pln tak mi sie widzi na moje oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 A da rade polinkować ew. podać e-mail lub pw osoby która właśnie się tym zajmuje. Interesuje mnie wyłącznie PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Łącze - aby pozwoliło osiągnąc tranasfer 20gb.Transfer - 50 gb To 20 gb czy 50 gb ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 HI 20gb - wykorzystuje 50gb - traktuje jako zaplecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Zapraszam do kontatku z serwerydedykowane.eu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Napisz do provps.pl tam może bok ci coś znajdzie ale nie gwarantuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Hi Jor.pl - wysłane PW Provps.pl - odpada potrzebuje własnej maszyny nie VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
livers 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Oni nie tylko maja vps ale również serwery dedykowane http://www.serwerydedykowane.hostingowo.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach