Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Witam! Mam do sprzedania panele obsługi shoutcast-hostingu. - obsługa streamingu ShoutCast® oraz IceCast - Administracja w panelu administratora - Panel klienta - start/stop serwera, dostęp do logów, autopilot, konfiguracja serwera, ... itd - Graficzne statystyki wykorzystania transferu oraz ilości słuchaczy - układanie playlisty w technologii AJAX - Konfigurowanie bit rate, ilosci słuchaczy, wykorzystanie transferu, limitu transferu dla danego klienta. - obsługa protokołu FTP - i wiele, wiele więcej opcji przy każdym update Wymagania serwerowe: System: Linux (Unix) Serwer www: Apache z PHP Baza danych: MySQL Serwer streamingu: ShoutCast lub IceCast Autopilot: sc_trans lub ices FTP serwer: ProFTP z obsługą mod_sql Cennik: 1 licencja(indywidualna, rok) = 110zł 10 Serwerów (rok) = 270zł 25 Serwerów (rok) = 400zł No-limit serwerów (rok) = 550zł 10 Serwerów (bez limitu czasowego) = 460zł 25 Serwerów (bez limitu czasowego) = 620zł No limit serwerów (bez limitu czasowego) = 850zł Demo panelu po kontakcie na GG: 708170 lub mail: daniel@photka.pl Pozdrawiam! UWAGA! Nie jestem autorem sprzedawanego skryptu, ale posiadam upoważnienie do rozprowadzania go na terenie Polski. Skrypt jest własnością Centova Technologies Inc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Wystawia Pan faktury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Wloz_mi_tu Czy tylko ja tak dziwnie ten nick odczytuje? roll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Nie mam możliwości wystawienia faktury, fakturę może wystawić Centova Technologies Inc. także z rozliczeniami pewnie nie będzie problemu Co do nicku: z filmu jakiegoś, już nie pamiętam <rotfl?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Chyba wiem z jakiego gatunku był to film Co do tematu przybliż bardziej ten skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Jeżeli ta firma ma mi wystawić fakturę, rozumiem, że musiałbym przelać pieniądze na jej konto? Dopisuje się do posta BOSS`a, proszę o przybliżenie funkcjonalności oraz zasady działania tegoż skryptu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 screeny mozna jakieś ?? albo demo ? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Demo jaki pisałem wyżej po kontakcie: 708170 GG lub mail daniel@photka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 Strasznie dziwna sprawa. Ponieważ mój kolega "żaba" też ma licencje na dystrybucje na ten panel. I bierze jakies 5 razy mniejsze pieniądze. Oj coś mi to wszystko mocno śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 Ja dostałem takie same ceny w jakich obecnie sprzedaje Centova Technologies Inc, mozna sobie porównać wchodząc na stronę producenta i przeliczyć dolary na złote i gotowe! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 Czyli jesteś nie potrzebym pośrednikiem który z 0 wkładem chce "ubic kapuste" ? Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 Nie, nie o to chodzi. Ja tylko pośrednicze w sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2007 Co do nicku to chodzi o film "but manitu" Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2007 http://but.manitou.filmweb.pl/ Chyba trzeba będzie go obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach