webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 Na początku postu przedstawię czym dysponuję: 5 serwerów HP Compaq Proliant DL360 G22 procesory Intel Pentium III Tualatin 1.4 4 procesory Intel Pentium III Tualatin 1.2 4 procesory Intel Pentium III Tualatin 1.0 8 kości RAM 256MB SDR ECC 2 kości RAM 1024MB SDR ECC 2 dyski twarde SCSI 10GB Czy ktoś mógłby mi doradzić co z tym zrobić, by dało się na tym zarobić? :-) Póki co nie mam żadnych pomysłów jak to wykorzystać, jeżeli takowe się nie pojawią to po prostu sprzedam cały ten sprzęt, choć chciałbym go jednak wykorzystać "jakoś". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 Na początku postu przedstawię czym dysponuję:Czy ktoś mógłby mi doradzić co z tym zrobić, by dało się na tym zarobić? :-) Póki co nie mam żadnych pomysłów jak to wykorzystać, jeżeli takowe się nie pojawią to po prostu sprzedam cały ten sprzęt, choć chciałbym go jednak wykorzystać "jakoś". Ja miałem ostatnio zbędnego dual Xeon HT z 2 GB pamięci i postawiłem na nim stronę firmową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach