trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 Witam. Wczoraj wieczorem padl mi system na serwerze. W trybie normalnym serwer wogole niestaruje z powodu nieznanego mi błedu. Ale staruje w trybie ratunkowym, chcilabym odzyskac z niego dane czyli backupy zrobione przez pleska (backupy robione codziennie) albo dostac sie do katalogu /var/lib/mysql/ ale ten katalog w trybie ratunkowym nie istnieje a co do backupow pleska to niewiem w jakim katalogu one sa zapisane i czy sa dostepne w trybie ratunkowym. Da sie odzyskac cokolwiek z tego serwera ? Ostatni backup jaki posiadam jest z 12 sierpnia wiec niechcialbym sie cofnac do tamtego dnia :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 a moze sprawdz logi co pisze abyś wiedział czemu padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 Najpierw z trybu ratunkowego zamontuj swoje dyski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 udalo mi sie za ktorym razem wystartowac serwer w trybie normalnym... dziwne bo po podlaczeniu do niego load siegal ponad 100, kopjuje teraz dane... na szczescie chyba nic nie zginelo wiec montowanie dyskow w trybie ratunkowym sobie odpusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach