T 6 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 Szukam nietypowego VPS-a lub małego serwera dedykowanego: - CPU, RAM, przestrzeń dyskowa absolutnie obojętna, moze to być ekwiwalent 486 - Łącze bez limitów transferu ale przepustowość obojętna, moze być 128 kbit/s - Ważne: duża ilość IP i dozwolony IRC Zna ktoś z Was coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 do jakiej ceny ? ;] http://cbras.com/?p=dedicado&l=en http://redhotservers.com/dedicated.htm easyspeedy.com ? :> pełno ofert jest np: 10/10 mbit na webhostingtalk.com poszukaj a znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 A jak wygląda sprawa w vps4less? Bo łącze pasuje, a z adresami IP i IRC'em też nie powinno być problemów. Niestety na ich stronie nie znalazłem żądnych informacji na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 do jakiej ceny ? ;]pełno ofert jest np: 10/10 mbit na webhostingtalk.com poszukaj a znajdziesz Cena możliwie niska, potrzebuje tylko ipki na dowolnym sprzęcie, 10 mbit ani nawet 1 mbit nie jest mi potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 Ciekawe ile ci będzie google indeksowało te spamy z prędkością 128 kbit/s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 A jak wygląda sprawa w vps4less? Bo łącze pasuje, a z adresami IP i IRC'em też nie powinno być problemów. Niestety na ich stronie nie znalazłem żądnych informacji na ten temat. Zablokowane ;f Cena możliwie niska, potrzebuje tylko ipki na dowolnym sprzęcie, 10 mbit ani nawet 1 mbit nie jest mi potrzebne. to wiem... ale chyba nic innego nie znajdziesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 Ciekawe ile ci będzie google indeksowało te spamy z prędkością 128 kbit/s ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 Raczej pod zaplecze tego szukasz?? Bo innego zastosowania dla dużej ilości IP nie widzę... :/ ale znowu ta prędkość - nie jest odpowiednia dla "indeksacji spamu przez google" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2007 Raczej pod zaplecze tego szukasz?? Bo innego zastosowania dla dużej ilości IP nie widzę... :/ ale znowu ta prędkość - nie jest odpowiednia dla "indeksacji spamu przez google" Napisałem przeciez, że wymagam dozwolnego IRC-a. Chce sobie podtunelować te ipki żeby klienci mogli poircować, a to nie wymaga dużej przepustowości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 nie wiem czy to ci odp http://www.galacnet.com/dedicated.php dość tani i chyba irc dozwolony :> Ale nie wiem czy na twój budżet :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 Duża ilość ip tzn ile? I gdzie ma być ten serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach