Tomick 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 Witam Szukam oferty konta wirtualnego z następującymi parametrami (widełki): Powierzchnia na www: 1-5 GB Transfer na msc: 25-50 GB Obsługa PHP5 wraz z pdo_mysql Apache udostępniający mod_rewrite Możliwość tworzenia własnych plików php.ini Dostęp do konfiguracji własnych stref DNS (również rekordów TXT i SRV!) Mile widziany dostęp do shella. Serwer postawiony w Polsce. Wszelkie oferty proszę wysyłać na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 prohost.pl - bez shella :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 Czy ja wiem? mało o nich informacji jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 O ile php/mysql 5 są już raczej standardem, pdo to jak się ktoś przyłoży do konfiguracji (zresztą po tym zawsze poznaję czy firma jest coś warta, jest mysql, jest pdo tyle że wyłącznie z sqlite niekonfigurowane - firmy potrafią się śmiesznie z tego tłumaczyć) o tyle ssh już ciężko zdobyć. Dlatego bym polecał zakup VPSa - będzie kosztował tyle co dobry hosting a przynajmniej masz dowolność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2007 tzn. ciekawą ofertą jest prohost.... ale no... mało opinii jest o nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2007 Jak mało dla mnie jest wystarczająca co chcesz wiedzieć serwery szybkie wszystko ok POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2007 Z takimi wymaganiami to idz do provps.pl i wez manage no chyba ze znasz sie na administracji i sobie sam to zainstalujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webadmin 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 pomysl o IQ.pl, uzywam tego jako webdeveloper i jestem zadowolony. co prawda dostepu do shella nie ma, ale zbytnio mi to nie przeszkadza, administracja i helpdesk bardzo pomocna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach