vantes 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2007 Witam Szukamy osób "znających się na rzeczy" aby zasiliły redakcję nowego vortalu o hostingu w Polsce. Tematyka: shared hosting, reseller, dedykowane i kolokacja - wszystko co dotyczy tych dziedzin. Oferujemy umowę o dzieło. Stawki ustalane są indywidualnie. Jeśli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2007 ...link? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2007 Ciekawie się zapowiada Czekam na konkrety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 Chyba sobie zapomniał... a szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantes 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 Chyba sobie zapomniał... a szkoda nie zapomniałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 To może odpowiedz na posty Sponsiego i BOSSA.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 Zapewne chodzi o: http://www.hostingtest.pl/ [wystarczyło wpisać w google ] Szkoda, że na razie dość mało informacji. Jeśli dalej poszukujecie chętnych to mógłbym się zająć działami "dedykowane" i "kolokacja" - najbardziej interesowałyby mnie testy. Jeśli takich ludzi poszukujecie to zapraszam do kontaktu via e-mail lub pm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 Odpowiedział na PW. Niestety wynagrodzenie zachęcające tylko dla późnych gimnazjalistów i wczesnych licealistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantes 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 Nigdzie nie pisałem że oferujemy duże stawki... Pomijam milczeniem fakt że jednak na poważne stawki także i trzeba być poważnym "nazwiskiem" w branży. A tak btw: zdziwiło by Was co oferuje np. PHPSolution za artykuły... lol Już kilka razy do nas dzwoniła kobieta błagając o jakieś teksty bo nie mogą zamknąc numeru... PS. Nie chciałem podawać linku aby bezprawnie nie używać WHT do reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 PHPSolution miało wymierną jakość rok, półtora roku temu zanim się nie stoczył na poziom reklamówek, artykułów sponsorowanych i nie odeszło z magazynu kilku lepszych redaktorów. A "poważne nazwisko" w branży (jakkolwiek je interpretować ) zarabia tyle iż nie potrzebuje pisać jakiś tam artykułów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 Hi Tak więc proszę o konkrety na PW Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach