djsolar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Poszukujemy 5 osob ktore zajely by sie pozyskiwaniem nowych klientow na serwery glownie dla radii i telewizji internetowych. Wynagrodzenie prowizyjne, bez ponoszenia kosztow wlasnych /czyli nie musisz u nas nic wykupywac/ zainteresowanych zapraszam na PW. Zarobki miesieczne ok 500-800 zl, jest to praca zdalna, czyli mozesz ja wykonywac od siebie z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 A może lepiej pozyskać korepetytora języka polskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 A teraz wszyscy na głos mówią : R E S E L L E R Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Pewnie chodzi o pozyskiwanie Klientów do: - host7.com.pl - e-konta.com (zablokowane) google (na podstawie przesłanego NIP'u) @djsolar nie rozumiem dlaczego nie opiszesz jasno propozycji lub oferty tylko jak ktoś chce poznać szczegóły to PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 to sa wlasnie nasi reselerzy pozatym wolimy rozmawiac z konkretnymi osobami ktore sa zainteresowane niz wzbudzac niepotrzebne dyskusje jak to czasem ma miejsce na tym forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 to są nasi "biznesmeni"... ja powiem tak, żeby niepotrzebnie nie dyskutować: nie mam zamiaru resellować byle czego i od byle kogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 to po co zabierasz glos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach