młodywro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Witam, Gdzie mogę wykupić licencje na Direct Adimin? Czy można wykupić taką licencje w języku polskim, czy może wykupuje się gdzieś samą nakładkę polskojęzyczna na oryginalny DA? Czy zna ktoś może jakieś nowe konwertery do przerzucenia userów z cPanela na DA? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 bellerofont http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showuser=2153 U niego kupisz pewne, wieczyste licencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 w hc.pl nie jestem pewny ale chyba też w: efuturo.pl/ polserwer.pl poczytaj: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...hl=Direct+Admin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 W livenet.pl tam też mają a są konwertery do przezucenia usera z Cpanel do Directadmina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 W livenet.pl tam też mają a są konwertery do przezucenia usera z Cpanel do Directadmina nie kumam.. piszesz ze w livenet mają kowertery? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 1.Nie livenet.pl ma licencje 2.konwertery sa do z cp na DA na forum DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 1.Nie livenet.pl ma licencje 2.konwertery sa do z cp na DA na forum DA OK. Kumam. O konwerterach czytalem juz na forum DA ale nie mam pewności czy dziąłają w 100% prawidłowo. Tzn czy np przenszą wszystkie bazy danych, konta email, podpięte domeny, subdomeny itp. Czy ktos z Was używał takie skrypty? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Nie ale można spróbować co za problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Używałem swego czasu konwertery i większość podstawowych funkcji przenoszą bez problemu. Nie przeniosą Ci np. baz PgSQL, ale to z uwagi na brak ich obsługi w DA. Aczkolwiek do PgSQL masz oddzielny plugin, tyle że bazy musisz ręcznie przenieść. Nie pamiętam by były większe problemy, aczkolwiek chyba nie wszystko się przeniosło jeśli chodzi o dodatkowe konta FTP. Tyle że ja to robiłem ponad rok temu, co za tym idzie pewnie skrypt od tego czasu został ulepszony... Da jak ostatnio przeglądałem, ma całkiem duzo ciekawych dodatkowych pluginów(tyle że w większości płatnych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młodywro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Już nawet znalazłem co nieco na forum DA. A czy wiecie coś może o polskie wersji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 DA obsługuje pliki językowe, więc bez problemu można władować własny styl lub spolszczenie. np. : http://s2.x12.pl:2222 Login: demo_user Hasło : demo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach