romekatomek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 Witam, potrzebuje nastepujacych rzeczy : Glowne: Mozliwosc kupienia wielu IP w roznych C klasach quota : 1gb transfer : 50gb / mc php,mysql Jakis panel do obslugi wielu kont: DA, plesk, cpanel Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 Pisząc "wirtualny" chyba nie masz na myśli zwykły shared hosting? bo to się "raczej" tu nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 ovh.pl ma chyba mozliwość dokupywanie ip Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 Ale ovh nie nadaje się na żadne strony (jeśli mówimy o shared a nie dedykach). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romekatomek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 Chodzi mi dokladnie o konto shared/reseller. Nie sa to jakies kosmiczne wymagania, wiec nie sadze aby byl z tym problem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 BOSS, tak z Ciekawości - dlaczego? Ostatnio coraz częściej widzę pady ovh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 Ostatnio coraz częściej widzę pady ovh... yyy... where ? ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 BOSS, tak z Ciekawości - dlaczego? Ostatnio coraz częściej widzę pady ovh... Każdy ich plan shared to jakaś porażka. Dają takie wyśrubowane na limity połączeń, że tylko statyczna strona wizytówka ma tam szansę normalnie funkcjonować. Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność obsługi kilku normalnych skryptów opartych na bazach i była to męczarnia :/ Np. jedno na: http://www.ovh.pl/produkty/300gp.xml Ilość jednorazowych połączeń do bazy: 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 jarek, co where? Ostatnio ( z 5 dni temu ) widziałem pada całego ovh przez ponad 30minut leżało fr,pl,de i wszystkie inne + strony klientów BOSS, no tak to racja, zapomniałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 jarek, co where? Ostatnio ( z 5 dni temu ) widziałem pada całego ovh przez ponad 30minut leżało fr,pl,de i wszystkie inne + strony klientów BOSS, no tak to racja, zapomniałem nic... ;p bo ja nic nie zauważyłem :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach