Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 witam, tak jak w temacie, czy sa jacys rejestratorzy korzy rejetruja dwu literowe, rochodzi mi sie o .com i .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 Domen dwuliterowych juz dawno nie ma :] Jesli sa to do odkupienia, na chwile obecna za pl to min. 5 k zl, com kilkukrotnie wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 witam, tak jak w temacie, czy sa jacys rejestratorzy korzy rejetruja dwu literowe, rochodzi mi sie o .com i .pl Hymm - albo nie rozumię pytania albo.... Raczej 2 literowych czy 2 znakowych pl już nie dostaniesz - ewentualnie na rynku wtórnym za grubą kasę - rejestruje je każdy rejestrator. Co do com musisz szukać wolnej, chociaż też nie sądzę aby ich było zbyt wiele.... Nie wiem czy o to chodziło. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 mam wolne 3 literowki, nie 3 znakowe , pojecie znaki moze zaiwrac w sobie litery i cyfry ) a ja mam na mysli same litery - wiec jak samo za siebie to slowo mowi ... ble co do rejestratora, źle naisalem, rozchodzi mi sie o dwu literowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 ble co do rejestratora, źle naisalem, rozchodzi mi sie o dwu literoweJak znajdziesz jakas wolna to kazdy rejestrator Ci zarejestruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 pl może być ąęą 00 idt. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 Witam, Zgadzam się z przedmówcami. Każdy rejestartor zarejestruje wolną domenę dwuliterową, niestety większość jest już zajęta. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamcio99 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 raczej kazda 2literowa jest zajeta ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach