Tramp 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Kupuje VPS'a dlatego konto jest mi zbędne. Mam przyjemność zaproponować serwer wirtualny Biznes Promo w promocyjnej ofercie dla użytkowników WHT! W niewiarygodnie niskiej cenie 59 zł + VAT (71 zł 98 gr z VAT) za cały rok możesz otrzymać: - Aż 1 GB przestrzeni - Aż 20 GB transferu miesięcznego! - Bazy MySQL i PostgreSQL bez limitu - Domeny i subdomeny bez limitu - Konta FTP bez limitu - Skrzynki pocztowe bez limitu - Dostęp do shella z dostępem mi. in. do ekg Wykupione na rok ~360 dni Sprzedam za 50zł brutto, czyli o ~32zł taniej. Mogę wystawić na allegro.pl kontakt: trammp@gmail.com gg: 4030026 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Kupuje VPS'a dlatego konto jest mi zbędne.- Aż 1 GB przestrzeni Obecnie już nawet 2 GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 taniej jest 4GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 @TheArt i po co odkopujesz takie tematy z przed ponad 6-ciu miesięcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach