krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Witam nie wiem czy piszę w dobrym dziale (jeśli nie to prosze o przeniesienie) Potrzebuję darmowe skiny skiny do Panelu Direct Admin najlepiej po polsku prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=8647 Darmowych i dobrych nie ma, ale cena 11-40$ jak na profesjonalny skin to bardzo mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Ja mam ładny i przetłumaczony przezemnie w 90 % pod moje potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Ja mam ładny i przetłumaczony przezemnie w 90 % pod moje potrzeby a co chcesz za ten skin ?? czy może za free ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Za free odezwij sie na pw to ci dam wieczorkiem bo go musze spakowac na serverze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach