proximo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Moje wymagania: pojemność ok. 700mb - 1000mb z możliwością rozbudowy transfer. 5-6GB z możliwością rozbudowy mysql 5: minimum 1 php 4 i php 5 Cena coś koło 50zł/rok I najważniejsze szybkie z dosyć wysokim uptime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slawus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 serwer pro 400mb( +400mb w promocji)= 800mb / transfer 6gb. 49zł. , mysql4 ,5 , php4 5 , rozbudowa w każdej chwili. Uptime 99,99% - ostatnie 2 miesiące 100%. www.szybki-serwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Wybierz coś sprawdzonego pokroju www.insane.pl bądź www.masternet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proximo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 osobiscie zastanawiałem się nad linuxpl.com bo słyszałem, że mają dosyć dobre usługi Ale pytam bo być może coś ciekawszego się trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Jeśli musi być PHP4 jednocześnie z PHP to zapraszam www.e90.biz - Serwerownia w Polsce. a jeśli wystarczy tylko PHP5 to www.hekko.pl - Francja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Spełniamy wszystkie Pana wymagania i jeszce więcej, za tą samą cenę zapraszam http://www.cal.pl/ do 7 dniowego testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webadmin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Jesli ma byc stabilnie to zdecydowanie zainteresuj sie proste.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach