Zoono 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Czy ktoś może orientuje się, która z firm hostingowych udostępnia moduł Interbase do PHP i umożliwia wyjście na inny serwer na porcie 3050? Mam aplikacje PHP, która pobiera dane z serwera Firebird na innym kompie. Do tej pory korzystałem z az.pl, ale zdecydowałem się skorzystać z innego hostingu ze względu na ich ostatnie awarie. IQ odpowiedział, że to niemożliwe. Czekam na odpowiedź od lap.pl. Ale to wygląda na czarną dziurę. Nawet numeru telefonu na stronie nie mają. Dodatkowe wymagania od hostingu to MySQL w wersji 5 i PHP5. Bardzo proszę o pomoc. jak nie znajdę to chyba postawię własny serwer, mówi się trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Powiedz ile MB i transferu potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoono 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Powiedz ile MB i transferu potrzebujesz. Wystarczyłoby na razie 10GB dysku i 400GB transferu na rok, miesięcznie 33GB. Dodatkowo dobrze byloby nie mniej niż 15 baz MySQL. Konto ma służyć też jako zaplecze techniczne do systemów bazodanowych.Dlatego MySQL 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Zapytaj się boku neteasy.pl, może Ci to włączą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slawus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 u nas mamy mysql5 i php5, moduł Interbase do PHP możemy doinstalować jeżeli potrzebny - bez opłat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Zoono, taka pojemność to z mojej strony odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach