Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 Witam. Poszukuje aktualnie najtanszego dedyka w cywilizowanym swiecie. Transfer moze byc minimalny, umowa im krotsza tym lepiej. Chce go miec tylko po to, by moc robic tam backupa i w razie pada wlasciwego dedyka, zebym mogl tam na kilka godzin uruchomic stronke. Dlatego moze to byc najgorsza kupa jaka tylko moze byc (byleby lezala w DC, w ktorym nie mieszkaja szczury ) Fajnie gdyby mial z 40 giga dysk twardy (choc i 80 nie pogardze) z 128-256 ramu i jak sie da, to jakis procesor. Ogladalem oferty Kimsufi (OVH) oraz na serverbasar. Jednakze fajnie by bylo, gdyby to bylo tansze. I moze byc oczywiscie w USA Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 A może jakiś duży vps? Taniej niż kimi w ovh ciężko coś znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 Tak, ale ciezko o taniego VPS z 40 giga dysku... Mi chodzi naprawde o jakis szit z gwarantowanym uptime 90 % :-P Jak nic nie znajde to wezme tego Kima z OVH, ale moze jest cos za 20 dolcow w USA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 VPS z większym dyskiem wyjdzie Cie praktycznie drożej niż zwykły dedyk gdzież w DE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 https://www.serverbasar.de/bestellen_systemauswahl.html 19,90 E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 A może jakiś hosting z dużych w stylu dreamhost? Masz ssh, 140GB, dużo transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 Witam. Poszukuje aktualnie najtanszego dedyka w cywilizowanym swiecie. Transfer moze byc minimalny, umowa im krotsza tym lepiej. Chce go miec tylko po to, by moc robic tam backupa i w razie pada wlasciwego dedyka, zebym mogl tam na kilka godzin uruchomic stronke. Dlatego moze to byc najgorsza kupa jaka tylko moze byc (byleby lezala w DC, w ktorym nie mieszkaja szczury ) Fajnie gdyby mial z 40 giga dysk twardy (choc i 80 nie pogardze) z 128-256 ramu i jak sie da, to jakis procesor. Ogladalem oferty Kimsufi (OVH) oraz na serverbasar. Jednakze fajnie by bylo, gdyby to bylo tansze. I moze byc oczywiscie w USA Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam Złóż się z paroma kumplami i kupcie Start 100M L + w OVH. 219 zł za 750 GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 serverbasar,netdirect,ovh,konto gdzieś pod backup (wyjdzie taniej ) p.s chcesz coś tańszego od serverbasar? Nie proszę! Nie rozbijaj mnie, masz umowę na rok i nic tańszego nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
livers 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 Złóż się z paroma kumplami i kupcie Start 100M L + w OVH. 219 zł za 750 GB. Ty no ja sie moge zlozyc jak bedziesz na nim tylko backupowal Bo szukam czegos na pół ze stabilnymi pingami. Albo polecam opcje serwera z serwerydedykowane.eu ja tez o tym myślałem ale nie ma zbyt wielu komentarzy na temat jakości tej firmy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 Albo polecam opcje serwera z serwerydedykowane.eu ja tez o tym myślałem ale nie ma zbyt wielu komentarzy na temat jakości tej firmy ;( Patrz ncgroup.pl, to ich pośrednik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 http://www.serwerydedykowane.de/10.html ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2007 Jak chcesz w Polsce to http://www.serwerydedykowane.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach