T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Jor.pl napisał: Napiszę może mało wyszukanie: A pomyśl? Pomyślałem: na nic. PS. Na tym póki co zakończę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Trafiłem dziś przypadkiem na strone http://digi.pl . Mają tam opcje kolokcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 T napisał: I to ma być dowodem na co? yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....... nie ale to coś też znaczy, nie ? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Cytat ale to coś też znaczy, nie ? :> Chyba było by coś nie tak, by wypowiadać się źle o kimś, u kogo trzyma się serwery? Jak by to świadczyło o danej marce/firmie? Więc to znaczy tyle, co nic ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 Sebak napisał: Chyba było by coś nie tak, by wypowiadać się źle o kimś, u kogo trzyma się serwery? Jak by to świadczyło o danej marce/firmie? Więc to znaczy tyle, co nic ... hmmm... no tak.. ale zawsze nie do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doniutek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 jarek napisał: hmmm... no tak.. ale zawsze nie do końca No zgadza się nie do końca bo jak jest gdzieś zle to się tam nie siedzi. Zresztą zawsze bawią mnie opinie firm hostingowych o innych firmach hostingowych. Już widze jak jedna pisze tam jest świetnie nie kupujcie u mnie tylko tam PA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2007 doniutek napisał: No zgadza się nie do końca bo jak jest gdzieś zle to się tam nie siedzi. Zresztą zawsze bawią mnie opinie firm hostingowych o innych firmach hostingowych. Już widze jak jedna pisze tam jest świetnie nie kupujcie u mnie tylko tam Kolokacja != hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach