MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2007 Pierw trzeba mieć pojęcie i to nie małe aby pisać cały sklep od "zera". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2007 Mm, widzę charakterystyczne, dla mojego ulubionego importera opisy produktów, również korzystam . Teraz do rzeczy, odnośnie Twojego sklepu, ponieważ sam również nieco w tym temacie działam, link do przykładowego sklepu masz w stopce. Celem nie było tutaj tyle opracowanie powalającej grafiki, co czytelność i łatwość obsługi z racji grupy docelowej. Jest to najzwyklejszy Oscommerce, do tego opracowywany na bazie macierzystej wersji Milestone 2. Posiada różnego rodzaju dodatki pisane na zamówienie.. http://www.reprodukcje.com/oprawa/949/breath-tenderness.html I generalnie, czas przygotowania trwał około miesiąca, zapłaciłem za wszystko, łącznie z grafiką coś koło 1000 zł. Chętnie bym Ci odpalił licznik zapytań, niestety sklep sprzedałem kilka miesięcy temu. Niemniej jednak, jest to po kilka.. kilkanaście zapytań per strona, a nie kilkaset... Dlatego osobiście również zachęcałbym Cię do kontaktu z jakimś programistą, który przerobiłby Twój sklep (grafik również by się przydał ), i sądzę, że spokojnie będziesz mógł wtedy pozostać na shared hostingu ; ). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2007 Ja postawoiłem kiedyś 2 czy 3 sklepy na Oscommerce Premium, gościu jakiś e-gregor.com, czy jakoś tak zrobił to i sprzedawał(sprzedaje?) za 97zł bodaj.. proste i łatwe, pewnie ciut zoptymalizowane.. heh przykład: www.explo.pl ..co do zapytań to nie wiem, bo się nawet tym nie zajmuję, ale sklep działa na nazwa.pl wraz z 2 serwisami na Joomli.. mało ludzi tam nie ma, choć dużo też nie.. ale chyba jakiś ogromnie obciążający to nie jest.. (korzystając z wątku kolegi wyżej - bo to w końcu też Oscommerce, a na pewno nie gorszy niż M2) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2007 Jeżeli już jesteśmy przy kwocie 97 zł za premium , to jednak znacznie bardziej polecam Ci darmową dystrybucje sklep-serwis.pl Ma wszystkie niezbędne dodatki, jest nieco zoptymalizowana, no i nie wydajesz ani grosza ; ). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2007 też kiedyś próbowałem darmową... do momentu, gdy trzeba było zimportować artykuły z excela... heh.. bluzgów było ok. 10 na sekundę... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2007 Tsa.. to jest kontrubucja.. Easy Populate.. o ile pamięć mnie nie myli, i ujarzmienie jej zajmuje nieco czasu. Niemniej jednak nie wymaga jakiejś szczególnej wiedzy, tylko uważnego przeczytania instrukcji, więc się Sponsi nawet nie przyznawaj . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach