Godzio 12 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2007 Hej, mam dziwne pytanie, które z tych statystyk ( stat24 czy stat4u ) są "prawdziwsze" ? Od kilku miesięcy używałem stat24.pl j pokazywały się wyniki że uników było około 200 - 250 dziennie, jednak gdy z ciekawości założyłem sobie staty na www.stat4u.pl to w miejscu gdzie pokazują się unikalne wejścia jest ich dośc dużo, bo od 1000 (max) idąc w dół około 500, więc nie wiem którym z tych statystyk wierzyc. Dziwne to trochę... także.. czy wiecie które są "uczciwsze" i wskazują prawdę? Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2007 Stat4u z tego co mi wiadomo sa klamliwe. Poza tym latwo je oszukiwac i czesto licza nieistniejacych uników. Najlepiej zainstaluj sobie google analytics wraz ze stat24 i bedziesz mial wszystko tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2007 albo awstat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2007 Mi się podoba wymiana.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2007 Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i podpowiedzi. Czyli pewnie jednak stat24 działa prawidłowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2007 Mam trochę doświadczenia w statystykach a więc stat4u.pl używaj jeśli chcesz aby dzieci uwierzyły w nie. Kłamią w żywe oczy. Miałem swego czasu serwis u którego pokazywało 45 000 uniq (a tak naprawdę 7000-8000 uniq) ;] zainstalowałem później 3 inne: Wymiana.org / stat.pl / gemius.pl - pokazywały - w przybliżeniu oczywiście - podobne wyniki. Wadomo że gemius płatne, stat.pl według uznania a wymiana.org darmowa. Ja używam wymiana.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach