m.p 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Mam vps od lipca i nie zanotowalem problemow. Mam nadzieję, że jurdziol.info nie stoi w cheapvps.co.uk (leży teraz) ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomacha2001 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Mam nadzieję, że jurdziol.info nie stoi w cheapvps.co.uk (leży teraz) ;> spokojnie jak ktoś chce do testowania to mam tam stronkę np. http://ggtest.pl/. Jeżeli chodzi o ich vpsy to posiadam serwer już ponad 1/2 roku. Na początku łapał zmułki ale teraz mu przeszło. Teoretycznie (według nich) była to moja wina ale po napisaniu do supportu cos poprawili i jest niezle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamec 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Jak jest z płatnościami? Na stronie nie ma żadnych informacji o ich formie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Paypal - po złożeniu zamowienia dostaje się dane do panelu z płatnościami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Taaa... i mimo jak nie przedłużysz konta to musisz za nie płacić. Ja się skapnąłem po 2 miesiącach :/ Nie wystarczy tylko nie zapłacić za miesiąc - musisz anulować serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Jaki serwer? Nie anulować jakiś serwer tylko wyłączyć subskrypcję... Bo się czyta co się klika, a nie się klika na pałę... I nie trzeba w cale mieć konta PayPal - można ich upoważnić do pobierania należności wprost z rachunku bankowego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 A tak w ogóle - transfer podany u nich na stronie to miesięczny, czy roczny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Miesięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach