jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 Zapraszam do zapoznania się z wątkiem na di.pl i udziału w dyskusji. http://www.di.pl/index.php?showtopic=4347 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 Ja nie mogę 007 zapoznac się z tym wątkiem . Jednak myślę że jest to ciekawa sprawa z tym testowaniem domen. Ile to razy już mnie KD oszukało... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 Nie wiem anglik czemu nie mozesz sie zapoznac z tym watkiem. Nie musisz miec chyba konta w di.pl zeby czytac w kategorii News. Ja jednak jestem zdecydowanie przeciwny usludze DNT wprowadzonej przez Nask i widze w tym ogromne zagrożenie dla domen .pl Dlaczego? Jasno to wyjasniłem w tamtym watku. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 Również nie widzę w tym żadnego pozytywnego sensu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 @james nie mogę wejśc na di.pl, prwdopodobnie dlatego że mam stałe łącze. Jeżeli Administracja się zgodzi to możesz napisac co tam tak jasno wyjaśniłeś. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 @anglik, nie mogę Ci wkleić wszystkiego co tam pisałem, a pisał w dwóch zdaniach nie będę bo szkoda skracać tego (ktoś źle zrozumie, nadinterpretuje, wykorzysta). Połącz sie lepiej przez jakieś proxy z di.pl i przeczytaj całość. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach