Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 Poszukuję serwera do 99brutto rocznie. Ważne by był szybki i bezawaryjny. Do tej pory siedziałem u rusela.(teraz przegiął, jak zapisuje plik na serwerze to się wyczyszcza) Wymagania: PHP, MySQL. Nie dużo transferu. 10GB miesięcznie by było złotym środkiem. Miejsce - 500mb? 1Gb? Myślałem nad Insane, ale nie wiem czy to dobry wybór. Będzie stało tylko homepage i jakieś małe stronki. O możliwości podpięcia nie ograniczonej ilości domen już nie muszę pisać. Pozdrawiam // Przypomniałem sobie o Proste. Czy znajde cos lepszego w tej cenie niż początkujacy pakiet? http://proste.pl/oferta/poczatkujacy/ - Niestety odpada, bo za mało baz danych. 5 to dla mnie absolutne minimum, a to jest w najwyższej ofercie:/ ://http://proste.pl/oferta/poczatkujac...szej ofercie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 Bierz Biznes Mini w Insane.pl 99zl netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 neteasy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 Jestem bardzo krótko w neteasy.pl, ale szybkość odpowiadania na zadawane pytania jest zabójcza (dobrym znaczeniu) można porównywać do ideału . Co do szybkości otwierania stron i działania popularnych cms-ów jak na Niemcy jest bardzo dobra. Jestem dopiero kilka dobrych dni, więc narazie więcej nie mogę pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 Rusel Insane albo prohost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 Poszukuję serwera do 99brutto rocznie.Nie dużo transferu. 10GB miesięcznie by było złotym środkiem. Miejsce - 500mb? 1Gb? Myślałem nad Insane, ale nie wiem czy to dobry wybór. Zapraszam. Mówiąc uczciwie, powinien wystarczyć nawet promocyjny serwer Biznes Promo za 59 zł + VAT rocznie (szczegóły w mojej sygnaturce). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 Tylko Neteasy.pl. Szybkość, jak już kolega wyżej wspomniał odpowiadania na pytania jest niesamowita! A mogą także Ci dopasować indywidualnie ofertę! I będziesz miał np. po 8 zł miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 szybkość nie jest aż tak zabójcza w neteasy ale lepsza na pewno niż w linuxpl. Mam pytanko. Czy insane ma łącza crowley i czy serwery są w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 szybkość nie jest aż tak zabójcza w neteasy ale lepsza na pewno niż w linuxpl.Mam pytanko. Czy insane ma łącza crowley i czy serwery są w Polsce? Serwery mają w niemczech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 Hi Polecam prohost.pl - za tą cene masz support na 5`tke serwery w Polsce i serwer spełniający twoje wymagania. Podsumowując polecam prohost.pl Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 Ja również mogę polecić prohost.pl 24/7 h support chat. Szybka pomoc i konkretna, za bardzo niską cene. Sorry za offtopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Zapraszam także do rozważenia oferty Naszej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 Po co wyciągacie tego trupa? Sorry ale tamat jest z września i można chyba przypuszczać, że zakupu dokonano. Takie wciskanie gdzie się tylko da swoich ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach