Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Wiem nie ten dział. Ale po co zaśmiecać działDomeny takimi pojedynczymi pytaniami? Nie potrzebne takie coś. Jeżeli zamówię domenę w OVH to do kiedy trzeba wpłacać pieniądze? Do ilu dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Wiem nie ten dział. Ale po co zaśmiecać działDomeny takimi pojedynczymi pytaniami? Nie potrzebne takie coś. Jeżeli zamówię domenę w OVH to do kiedy trzeba wpłacać pieniądze? Do ilu dni? Chyba po 14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Ktoś może potwierdzić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 W mailu powinno pisac, przynajmniej w każdej z 3 firmach w jakich mam domeny ( home, nazwa, domeny.pl ) pisało, więc w ovh też powinno... przeważnie jest to okres od 7 do 14 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Bo bym teraz zamówił, a wpłacił w poniedziałek Więc śmiało mogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Bo bym teraz zamówił, a wpłacił w poniedziałek Więc śmiało mogę? Na sto procent można, bo ten okres na pewno nie jest taki krótki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Jeżeli jest to domena krajowa (*.pl) to po jej rezerwacji masz 14 dni na jej opłacenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Zamówiłem. Teraz kolejne mam pytanie. W managerze OVH nie wyświetla mi się moja domena, ale jeszcze nie wpłaciłem pieniędzy. Czy to jest przyczyną? Jeżeli wpłacę dostanę domenę i możliwośc podania dnsów swojego serwera? edit Kiedy daje szukaj w Manager 3 od OVH wyskakuje mi komunikat: Ta domena nie jest zarejestrowana w OVH lub proces jej rejestracji jeszcze się nie zakończył. To chyba dobrze i domena wyświetli mi się po wpłacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Tak pojawi Ci się po wpłacie, i dopiero wtedy będziesz mógł ustawić DNSy. Na razie jest tylko zarezerwowana dla Ciebie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Nie opłaciłeś domeny, a już chciałbyś nią zarządzać? Zapłać za nią, odczekaj aż ją zarejestrują i będziesz się mógł bawić... spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Wiecie bo się troche boje. A przed podaniem DNSów trzeba oczywiście stworzyć nową domenę do zarządzania w DA (konfiguracja domeny)... Dobra, to mój pierwszy raz, ale możecie się śmiać Dziękuje za pomoc Macie u mnie piwo" i plus. * - oczywiście jak osiągnę ten piękny wiek 18. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zammer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2007 Tak na marginesie... Przyznam, że dane było mi kiedyś korzystać z Managera w OVH. Jakoś nie przekonali mnie do swojej ergonomii Co do tematu: co Cię skłoniło do wykupienia domeny w OVH? Ktoś Ci ich polecił? Bo z tego co się orientuję, u nich odchodzą niezłe przekręty. Gimnazjaliści zakładają tam konta, podają fałszywe dane, a nikt tego tak na bieżąco nie sprawdza... Taki trochę krzak mi się z nich jawi z tego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2007 Gimnazjaliści zakładają tam konta Odpieprzcie się raz na zawsze od gimnazjalistów, lub przynajmniej nie uogólniajcie tak tego bo sam chodzę do gimnazjum, jednak potrafię się zachowac, oraz wiem gdzie trzeba a gdzie nie można podac własnych danych. Każdy najeżdża na 'gimnazjum' lecz dużo ludzi starszych 'od nas gimnazjalistów' zachowuje się gorzej itd... / koniec offtupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 @Godzio z Twojego postu wynika, iż bierzesz odpowiedzialność za wszystkich "gimnazjalistów" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 @Godzio z Twojego postu wynika, iż bierzesz odpowiedzialność za wszystkich "gimnazjalistów" Adrian, hmmm, nie o to mi chodziło, jednak ja także zaliczam się do gimnazjalistów - czyli 'jedziecie' także p mnie. / koniec offtopu peace & love ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach