eprojekt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Witam, Poszukuję konta hostingowego z dostępem do shell'a. Jako, że albo gdzieś za drogo, albo gdzieś za słabo to może znajdzie się ktoś z prywaciakiem i się dogadamy. W zamian mogę zaoferować: Pozycjonowanie Konta hostingowe na moim dedyku (bez dostępu do shell'a - wiele użytkowników, dbam o bezpieczeństwo) Katalogowanie Inne usługi lub przedmioty handlu barterowego. Kontakt: GG: 10699 PW Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 W zamian mogę zaoferować:Pozycjonowanie Konta hostingowe na moim dedyku (bez dostępu do shell'a - wiele użytkowników, dbam o bezpieczeństwo) Katalogowanie Inne usługi lub przedmioty handlu barterowego. Masz dedyka bez shh :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 kup sobie w insane.pl nie jest drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 To samo mialem napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eprojekt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Kupiłem, po czym się okazało, że nie ma dostępu do baz mysql czego wymagam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Kupiłem, po czym się okazało, że nie ma dostępu do baz mysql czego wymagam :/ Przecież jest w serwerach wirtualnych Biznes. I nie "okazało się", bo ofercie jest i zawsze było wszystko precyzyjnie opisane: - Konta Shell - tu nie ma mowy o MySQL - Serwery wirtualne Biznes - a tutaj jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eprojekt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Tak, o to mi chodzi . Serwery wirtualne nie posiadają dostępu do shell'a, a konta shell nie posiadają dostępu do baz mysql. Tak więc wyszło, że żadna konfiguracja mi nie odpowiada. Jak zostałem poinformowany wprowadzenie ich jest planowane. Jak widać śpiesze się dlatego poszukuję do czasu wprowadzenia ich obsługi innego konta. EDYCJA: Ups... nie zauważyłem tej opcji pakietów i z dostępem do shella, i z bazami. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Serwery wirtualne nie posiadają dostępu do shell'a, a konta shell nie posiadają dostępu do baz mysql. Tak więc wyszło, że żadna konfiguracja mi nie odpowiada. Jak zostałem poinformowany wprowadzenie ich jest planowane. W kontach shell baza pojawi się niedługo, jest to kwestia tygodnia, może dwóch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Zerknij na rootnode.pl. Jesli chodzi o bazy to wyglada to nastepujaco (wszystko z poziomu shella): 0:~ $ db add test dbname: ahes_test login: ahes_test password: WrLUCO8LeWPGdC3FaPFqBWrPAw== 0:~ $ mysql -u ahes_test -pWrLUCO8LeWPGdC3FaPFqBWrPAw== Welcome to the MySQL monitor. Commands end with; or \g. Your MySQL connection id is 476196 Server version: 5.0.32-Debian_7etch1-log Debian etch distribution Type 'help;' or '\h' for help. Type '\c' to clear the buffer. mysql> show databases; +--------------------+ | Database | +--------------------+ | information_schema | | ahes_test | +--------------------+ 2 rows in set (0.00 sec) mysql> Wpisałem trzy polecenia: db add, mysql oraz show databases. Reszta to wyświetlone wyniki. W razie potrzeby można skorzystać z phpMyAdmina, ale osobiście nie przepadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 Nie napisałeś także jaki masz budżet! www.cal.pl www.linuxpl.com Także i tutaj jest SSH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zammer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2007 www.linuxpl.com Ghy, po opiniach, jakie można na WHT przeczytać o linuxpl.com, trzy razy bym się zastanowił nad związaniem się z tą firmą. Nie wypowiadam się co do konkretów, bo nigdy z ich usług nie korzystałem, ale zwracam uwagę na opinie innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 Może risp.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 brits.pl netzip.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 brits.plnetzip.com.pl I w dodatku "krzaki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 To tak jak by podać yoyo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 brits.plnetzip.com.pl To są te same "krzaki" tej samej osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach