Lordziqqq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Witam Czy ma ktos moze wykupiony serwer dedykowany za posrednictwem xxl-web.com ? Chodzi mi o to ze ceny maja stosunkowo niskie ( jak dla mnie ) bo jestem zainteresowany mocnym serwerem http://xxl-web.com/serwerydedykowane/00000...92e0bc9a03.html dokladnie XPro i cena 780 zl jest wedlug mnie niska . Powiedzcie mi panowie gdzie haczyk ? Koszty instalacji ? 190 zł to nie majatek. Dziwi mnie tez ( poniewaz wiem ze są to serwery strato.de ) że umowy są zawierane na miesiąc skoro na starto.de jest tylko na rok. Może ktoś się wypowie na temat tej firmy ( ich pośrednictwa i supportu ) oraz serwerów strato.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 hey Nie ma żadnego haczyka.. Umowy na prawdę miesięczne... Oni mają jakąś "bezpośrednią" umowę z starto.de A support zależy jak im pytanie zadasz Jeżeli bardzo łatwe to do paru minut Jeżeli bardzo trudne :> (zależy jak kto patrzy trudne .. heh .. :> ) To do 2 dni... Ja np: z 2 razy w ogóle nie dostałem odp :> Dopiero musiałem przypominać im .. heh A tak to na plusie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lordziqqq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 A awarie łącza lub czegokolwiek innego ? Częste ? Rozumiem ze używasz ich serwerów więc możesz coś wiedzieć na ten temat. Miałeś jakieś kłopoty z nimi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Witaj server mam power i cs co prawda od niedawna ale firma bardzo fajna dała mi serwer za zaliczkę POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 hm... raz było gdzieś na trasie do TP pad około chyba 10 minut :-) Bo ja z dialogu mogłem się połączyć a znajomy nie A tak to awarii nie ma :-) Łącza szybkie i stabilne :-) No i problemów jeszcze większych nie miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach