zakopiec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Witam Poszukuje serwera o parametrach netarteria.eu Szukam i szukam a mam skrypt który nie chce chodzić na innych nie wiem dlaczego. Po instalacji mam biala stronę. Autor podal mi ze serwer musi miec: pakiety pear, pager, auth_info, mdb2, oraz wylaczony SF. Niestety nie orientuje sie w tym wiec nie wiem czego szukac. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 jaki masz ten skrypt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakopiec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 www.autogratka.net i potrzebuje to przeniesc gdzies indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Autor zapominał jeszcze o mod_rewrite. Na dobrych hostingach typu Kei.pl powinno pójść. Odpada: Nazwa.pl blink.pl IQ.pl, (brak PEAR) home.pl (morze być problem z mod_rewrite) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakopiec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Wlaśnie na IQ.pl mam konta są dobrze ale to nie chodzi. Dzieki za informacje o KEI przygladne sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Załóż testowe konto w neteasy.pl i przetestuj, może też spełnia wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 U nas jest pear i może sobie klient sam instalować paczki z panela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Wlaśnie na IQ.pl mam konta są dobrze ale to nie chodzi. Hmmm PEAR na IQ jest. Pozostale wymagania tez sa spelnione, wiec powinno to dzialac ... Sugeruje kontakt z BOK naszej firmy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach