zakopiec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Witam Poszukuje serwera o parametrach netarteria.eu Szukam i szukam a mam skrypt który nie chce chodzić na innych nie wiem dlaczego. Po instalacji mam biala stronę. Autor podal mi ze serwer musi miec: pakiety pear, pager, auth_info, mdb2, oraz wylaczony SF. Niestety nie orientuje sie w tym wiec nie wiem czego szukac. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 jaki masz ten skrypt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakopiec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 www.autogratka.net i potrzebuje to przeniesc gdzies indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Autor zapominał jeszcze o mod_rewrite. Na dobrych hostingach typu Kei.pl powinno pójść. Odpada: Nazwa.pl blink.pl IQ.pl, (brak PEAR) home.pl (morze być problem z mod_rewrite) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakopiec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Wlaśnie na IQ.pl mam konta są dobrze ale to nie chodzi. Dzieki za informacje o KEI przygladne sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 Załóż testowe konto w neteasy.pl i przetestuj, może też spełnia wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 U nas jest pear i może sobie klient sam instalować paczki z panela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 zakopiec napisał: Wlaśnie na IQ.pl mam konta są dobrze ale to nie chodzi. Hmmm PEAR na IQ jest. Pozostale wymagania tez sa spelnione, wiec powinno to dzialac ... Sugeruje kontakt z BOK naszej firmy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach