Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2007 Witam Szukam powoli osoby, ktora zostanie kierownikiem NaszeLogo. Jako, ze niedlugo rusza mi kolejny projekt, a potem jeszcze jeden, poszukuje osoby, ktora dodawala by newsy, filmiki, administrowala w zamian za pensje + 100% zysku z google adsense do stycznia, później procent od wpływów (do tej osoby nalezy równiez wymyślenie miejsca na takowe). W gre wchodzi rownierz kontakt z klientem, kontrola pracownikow i organizowanie kampanii reklamowych. Praca codzienna (wymówki typu: "w tym tygodniu nie moge pracowac bo mam sprawdzian nie wchodza w role, godziny dodawania postów i filmików to najlepiej 8-9). Mi zaktualizowanie strony codziennie zajmuje godzine, wszystkie obowiązki wypełniam w około 1.5 godziny dziennie, chodzi o wprawe. Mysle, ze po miesiacu robienia tego mozna zejsc do 1 godziny. Ja dostarczam takze informacje o skutecznym wyszukiwaniu informacji i video, jak tez przekarze tajniki marketingu. Tylko osoby z doświadczeniem w podobnych projektach i z jakimiś osiągnięciami!!! Ważna umiejetnosc poslugiwania sie bezbledna polszczyzna! Pisac tutaj, lub na PW. Z poważaniem Bartosz Boch (jako, ze to ogloszenie zostalo wystawione na kilku forach, przepraszam, jesli nie odpisze dluzej niz 12 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach