Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2007 Witam. Prosze uprzejmie o pomoc. Otóż poszukuje firmy pozycjonującej, która zajęłaby się wypozycjonowaniem mojego serwisu pod frazy o wartosci 9 milionów wyników, 1.5 miliona wyników, i 7.5 miliona na pierwsza strone, najlepiej pierwsze 3 wyniki... Znacie może jakieś dobre i wiarygodne firmy/osoby? Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2007 Przyślę Ci parę osób, ale generalnie nie jest to tania zabawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2007 Znam idealną firmę ale ich stawki zaczynają się od 480zł netto miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2007 Najlepsze firmy pozycjonerskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2007 Dzięki Fujara, tę ofertę już przejżałem :-P To możecie mi przesłac namiary na pw?? Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2007 Prześlij mi jeszcze na PW jakie miałyby to być frazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mag 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2007 To ja też poproszę ale wymagania nst: - płatność dopiero po uzyskaniu odpowiedniego wyniku (w pierwszej dziesiądze) + miesięczna opłata za utrzymanie pozycjim (w 10) - dotyczy tylko google Ceny oczywiście do ustalenia po zapoznaniu sie z witryną i słowami kluczowymi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 To ja też poproszę ale wymagania nst:- płatność dopiero po uzyskaniu odpowiedniego wyniku (w pierwszej dziesiądze) + miesięczna opłata za utrzymanie pozycjim (w 10) - dotyczy tylko google Ceny oczywiście do ustalenia po zapoznaniu sie z witryną i słowami kluczowymi... "Dobre frazy"? W takim razie >999zł/mc i umowa na minimum 18-24mc Gdy fraza spadnie z umówionej pozycji wówczas miesiąc liczy się jako darmowy. Oczywiście mowa o poważnych firmach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach