T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2007 To kombinatorzy czytają regulaminy Zazwyczaj nie czytają, ale zostają o nim poinformowani po pierwszym przewinieniu i zwykle nie ma juz kolejnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2007 @T... że też chce Ci się takowych informować Osobiście daje takich na listę "skazanych" (pierw wywiad a następnie -j DROP) i nie ma żadnej dyskusji A tak z ciekawości... ilu takowych masz w ciągu miesiąca? (może być na PW) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 @T... że też chce Ci się takowych informować Osobiście daje takich na listę "skazanych" (pierw wywiad a następnie -j DROP) i nie ma żadnej dyskusji Większość z nich korzysta z Neostrad itp. więc na niewiele się to zda. A tak z ciekawości... ilu takowych masz w ciągu miesiąca? (może być na PW) Odkąd główną działalnością mojej firmy są serwery wirtualne, a nie konta shellowe to stosunkowo mało. Osoby zamawiające serwery wirtualne, nawet z dostępem do shella zachowują się mimo wszystko znacznie poważniej. Ze zwykłymi kontami shellowymi były nieustanne problemy... kiedyś zrobiłem statystykę i wyszło mi, że 1/3 zamówień była od razu odrzucana ze względu na niepełne dane lub fałszywe w oczywisty sposób. Było też mnóstwo nadużyć, począwszy od floodowania, spamowania, ściagania warezów, uruchamiania exploitów, a skończywszy na oszukiwaniu na Allegro via links. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach