eprojekt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 -------- Jeżeli zły dział, proszę moderatora o przeniesienie -------- Witam, Mam do sprzedania 2 konta w systemach które służą do sprawdzania wygasających domen. Bardzo ważną informacją jest to, że konta są dożywotnie. Do sprzedania: Jedno konto w Dropped.pl - Domeny: pl, com.pl, org.pl, net.pl, regionalne i inne z końcówką .pl Jedno konto w EUDrops.pl - Domeny: .at .be .cz .de .dk .es .eu .fr .gr .hu .ie .it .lt .lv .nl .pl .ro .sk, oraz domeny funkcjonalne i regionalne z tymi końcówkami. Dlaczego warto kupić takie konto/konta? Każdego dnia kilkaset polskich domen jest usuwanych z powodu nieopłacenia ich przez właścicieli. Wiele z tych domen posiada dużą wartość (łatwa, trafna nazwa, wysoki PR, znana domena, wiele zaindeksowanych podstron, wiele linków zwrotnych), a ponieważ po usunięciu są dostępne do rejestracji dla każdego, możesz je wykupić za niewielkie pieniądze. Ten system złapie je dla Ciebie w ułamku sekundy po zwolnieniu się jej! Np. wczoraj została przez system przejęta kolejna domena z serii "lepszych" 0q.pl, teraz Ty możesz łapać dwuznakowe oraz dwuliterowe domeny i zarabiać na nich duże pieniądze. Możesz zacząć zarabiać na domenach na wiele różnych sposobów: * Wykupując wartościowe domeny, o krótkich lub łatwych do zapamiętania nazwach, i odsprzedając je za wyższą cenę. Trzyliterowe domeny osiągają na Allegro ceny rzędu kilkuset złotych i więcej, a domeny dwuliterowe to prawdziwe rarytasy o dużej wartości. W naszym serwisie codziennie widzimy wiele takich domen! * Wykupując domeny, które należały do popularnych serwisów i które wciąż są odwiedzane przez internautów. Ci internauci to Twoi potencjalni klienci, a ich pozyskanie nie kosztuje Ciebie (poza wykupieniem domeny) praktycznie nic. * Wykupując domeny, które należały do istniejących serwisów albo firm, i odsprzedając je tym serwisom z zyskiem. Ile domen codziennie wygasa? EUDrops.pl: Statystyki domen: Domeny z wczoraj: 4056 Domeny z przedwczoraj: 10307 Domeny sprzed 3 dni: 3982 Domeny z PageRank 6: 49 Domeny z PageRank 5: 276 Domeny dwuznakowe: 7 Domeny trzyznakowe: 140 Domeny w Google: 24084 Domeny w Alexa: 2570 Dropped.pl: Statystyki domen: Domeny z wczoraj: 1659 Domeny z przedwczoraj: 257 Domeny sprzed 3 dni: 254 Domeny z PageRank 6: 2 Domeny z PageRank 5: 25 Domeny dwuznakowe: 8 Domeny trzyznakowe: 345 Domeny w Google: 2263 Domeny w Alexa: 679 Ile to normalnie kosztuje? 500zł co pół roku za każde konto, u mnie są 2 dożywotnie. System ma naprawdę bardzo dużo funkcji, są wewnętrzne aukcje domen, aktualnie można rejestrować za darmo na kilka dni (nowa funkcja nask), list jest naprawdę masa i dla osób które się tym zajmują jest to z pewnością bardzo cenna usługa. Nie jest potrzebny żaden serwer, logujesz się i masz, bez obaw, bez kosztów. Konta otrzymałem jako wynagrodzenie za usługę którą wykonywaliśmy, a są mi zbędne. Oferty (nie tylko cenowe) proszę składać na: GG: 10699 Email: iglak@eprojekt.org Proszę nie pisać na PW Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2007 dwóznakowe oraz dwóliterowe litosci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eprojekt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2007 no... nieźle :) Pisałem w nocy wiele razy od nowa teksty co mnie dość zmęczyło i jak widać zrobiłem błędy które potrafią zszokować No nic, każdemu może się zdarzyć o tej porze ;] Przepraszam za wpadkę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach