Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
eprojekt

[sprzedam] 2 Konta W Systemach Do Przejmowania Wartościowych Domen.

Polecane posty

--------

Jeżeli zły dział, proszę moderatora o przeniesienie

--------

Witam,

Mam do sprzedania 2 konta w systemach które służą do sprawdzania wygasających domen.

Bardzo ważną informacją jest to, że konta są dożywotnie.

Do sprzedania:

Jedno konto w Dropped.pl - Domeny: pl, com.pl, org.pl, net.pl, regionalne i inne z końcówką .pl

Jedno konto w EUDrops.pl - Domeny: .at .be .cz .de .dk .es .eu .fr .gr .hu .ie .it .lt .lv .nl .pl .ro .sk, oraz domeny funkcjonalne i regionalne z tymi końcówkami.

Dlaczego warto kupić takie konto/konta?

Każdego dnia kilkaset polskich domen jest usuwanych z powodu nieopłacenia ich przez właścicieli. Wiele z tych domen posiada dużą wartość (łatwa, trafna nazwa, wysoki PR, znana domena, wiele zaindeksowanych podstron, wiele linków zwrotnych), a ponieważ po usunięciu są dostępne do rejestracji dla każdego, możesz je wykupić za niewielkie pieniądze. Ten system złapie je dla Ciebie w ułamku sekundy po zwolnieniu się jej!

Np. wczoraj została przez system przejęta kolejna domena z serii "lepszych" 0q.pl, teraz Ty możesz łapać dwuznakowe oraz dwuliterowe domeny i zarabiać na nich duże pieniądze.

Możesz zacząć zarabiać na domenach na wiele różnych sposobów:

* Wykupując wartościowe domeny, o krótkich lub łatwych do zapamiętania nazwach, i odsprzedając je za wyższą cenę. Trzyliterowe domeny osiągają na Allegro ceny rzędu kilkuset złotych i więcej, a domeny dwuliterowe to prawdziwe rarytasy o dużej wartości. W naszym serwisie codziennie widzimy wiele takich domen!

* Wykupując domeny, które należały do popularnych serwisów i które wciąż są odwiedzane przez internautów. Ci internauci to Twoi potencjalni klienci, a ich pozyskanie nie kosztuje Ciebie (poza wykupieniem domeny) praktycznie nic.

* Wykupując domeny, które należały do istniejących serwisów albo firm, i odsprzedając je tym serwisom z zyskiem.

Ile domen codziennie wygasa?

EUDrops.pl:

Statystyki domen:

Domeny z wczoraj: 4056

Domeny z przedwczoraj: 10307

Domeny sprzed 3 dni: 3982

Domeny z PageRank 6: 49

Domeny z PageRank 5: 276

Domeny dwuznakowe: 7

Domeny trzyznakowe: 140

Domeny w Google: 24084

Domeny w Alexa: 2570

Dropped.pl:

Statystyki domen:

Domeny z wczoraj: 1659

Domeny z przedwczoraj: 257

Domeny sprzed 3 dni: 254

Domeny z PageRank 6: 2

Domeny z PageRank 5: 25

Domeny dwuznakowe: 8

Domeny trzyznakowe: 345

Domeny w Google: 2263

Domeny w Alexa: 679

Ile to normalnie kosztuje?

500zł co pół roku za każde konto, u mnie są 2 dożywotnie.

System ma naprawdę bardzo dużo funkcji, są wewnętrzne aukcje domen, aktualnie można rejestrować za darmo na kilka dni (nowa funkcja nask), list jest naprawdę masa i dla osób które się tym zajmują jest to z pewnością bardzo cenna usługa.

Nie jest potrzebny żaden serwer, logujesz się i masz, bez obaw, bez kosztów.

Konta otrzymałem jako wynagrodzenie za usługę którą wykonywaliśmy, a są mi zbędne.

Oferty (nie tylko cenowe) proszę składać na:

GG: 10699

Email: iglak@eprojekt.org

Proszę nie pisać na PW

Pozdrawiam serdecznie.

no... nieźle :P:)

Pisałem w nocy wiele razy od nowa teksty co mnie dość zmęczyło i jak widać zrobiłem błędy które potrafią zszokować :P

No nic, każdemu może się zdarzyć o tej porze ;]

Przepraszam za wpadkę.

Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować