Saint 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Mam dosc osobliwy problem serwery dns dzialaja na polskich domenach bez problemu natomiast theeplanet i godaddy wyplowaja dziwne rzeczy: Unable to update nameservers: Nameserver ns1.*.info doesn't exists in the registry Any idea? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 A zarejestrowałeś te NSy u registrara czy tylko zrobiłeś sobie strefę na serwerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Chcialbym to zrobic jak bym mial taka mozliwosc ... ale jakos nie moge doszukac sie ani w theplanet, ani w godaddy takie opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Jeśli masz domene w GoDaddy to afair wsród milionów dostępnych tam opcji można wpisać NSy i ich IPki w danej domenie do "rejestru". Jak jest w The Planet niestety nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 hmm... wlasnie cos nie bardzo wpisuje w danej domenie custom nameservers ... iwyplowa to co mowie mniej wiecej, a gdzie jest to o tym mowisz to nie bardzo moge sie dokopac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Gdzie to było w godaddy w starym panelu to wiem ale przyznam się że w nowym też nie mogę znaleźć O jest. Na górze masz wyszukiwarkę z nazwą domen. Wybierasz, wciskasz go. Na dole masz informacje kontaktowe i host summary. To chyba to. Przynajmniej tak mi się wydaje bo tych opcji panel ma za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 juz doszedlem, ale faq to oni maja takie zebys przypadkiem sie nie dowiedzial co gdzie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach